Herstellingen

Bent u een fervent fietser? Dan zult u zonder twijfel al dikwijls te maken gehad hebben met een platte band of andere fietspech. Dit komt zonder twijfel altijd ongelegen en gelukkig is De Vélo Schob er om u snel terug op de fiets te krijgen. 

Herstel alle fietsen

De Vélo Schob voert alle fietsherstellingen uit in Lommel, ook fietsen die niet bij ons aangekocht zijn. Zowel elektrische fietsen (E-bikes) , kinderfietsen, dames- en herenfietsen, Mountainbikes & Racefietsen worden volledig terug in orde gezet. Bij de Vélo Schob doen we al het mogelijke om u zo snel mogelijk weer aan het trappen te krijgen!

Aanpassingen en onderhoud

Naast de herstellingen kunt u eveneens bij De Vélo Schob aankloppen voor alle mogelijke aanpassingen aan uw fiets. Vergeet zeker ook niet om regelmatig uw fiets te laten onderhouden, zodat u veilig en zeker de baan op kunt. Alle werken gebeuren steeds in eigen atelier. 

Twijfel niet om contact op te nemen voor diverse fietsherstellingen te Lommel. U krijgt meteen de nodige bijstand zodat uw leven snel terug op wieltjes loopt. Vraag gerust ook naar de diverse opties voor fietsleasing.

Verknocht aan je (oude) stadsfiets? wij bouwen deze om tot eBike!